Denna duschväggen ska vi ha!


Bilden har vi lånat från Inredningsglas hemsida och det är denna duschvägg vi har bestämt oss för. Man har experimenterat fram denna duschväggen då man ville förkorta och förenkla städtiden för en stor internationell hotellkedja. Tydligen har den en alldeles speciell radie som skapar ett undertryck som håller kvar vattnet i duschen med hjälp av naturens lagar. Fint ska de va!

I love rosa!

Det var egentligen inte meningen att bloggen ska vara så här rosa. Det är jag som råkade trycka lite fel igår. Jag har lovat Johan att jag ska ändra det.... men jag tycker det är ganska fint och som de flesta vet är jag barnsligt förtjust i rosa så sorry Johan, den får vara rosa ett litet tag till ;) 

Fantastiska fredag!

Äntligen fredag och helg. Efter en snabb tur till Hornbach efter jobb gick Johan direkt till lägenheten och fortsatte slita i badrummet. Jag leker hemmafru och ska laga middag - thailändsk wok. I morgon blir det fullt ös i lägenheten! Trevlig kväll!

Johan & Lisa doing Anzio

Har precis kommit hem efter en underbar vecka i Italien med min (Lisas) familj. Mamma fyllde 60 år i april och detta firades med att bjuda alla döttrar, svärsoner och barnbarn på en resa till Italien och Anzio. Tack än en gång lilla mamma! Så.... med laddade batterier (halvladdade i alla fall) är det bara att ta tag i vårt lägenhetsprojekt igen. Innan vi reste hade vi precis rivit ut badrummet och satt upp köket. Nu är det badrummet som ska få sig en rejäl omgång, Svempa eller S-Å-S som Prytz kallar honom och tillika Johans pappa ska komma på lördag och hjälpa till med att putsa badrumsväggarna. Den stora frågan om huruvida vi ska inreda badrummet är fortfarande inte löst, först var det tänkt att vi skulle ha ett inbyggt badkar sedan klev tankarna över till duschdörrar och nu står vi vid ett vägskäl, tips och idéer är välkomna. men tro inte för gudsskull att vi nu står utan jobb medans denna fråga ska lösas, det är mkt tid med själva grundjobbet innan det är dags med plattsättning och inredning. Peace!



Tillbaks...

Äntligen tillbaka till bloggen. Har haft lite strul med bortglömt lösenord, det är därför vi inte har uppdaterat vår kära blogg på länge. Nytt inlägg kommer strax...

RSS 2.0