Lägenheten på Hemnet

Äntligen finns "min" lägenhet ute på Hemnet. 

Klicka på länken här bredvid http://hemnet.se/beskrivning/hemnet/292578

Visst är den fin?

Här är ett smakprov (fler fina bilder finns alltså om ni klickar på länken).



Fotografering

Vi har precis haft en fotograf här som har tagit bilder på min lägenhet. Jag och Johan har stylat lägenheten. Lånat lite saker av nära och kära, köpt blommor och kuddar och satt fram fruktfat. Förhoppningsvis kommer det en länk här till bilderna innan helgen. Spännande!


Måndag

"Min" lägenhet ska läggas ut till försäljning denna veckan. Lägger länken här sen så att ni kan se hur den ser ut. Har inhandlat lite blommor och kuddar för att mysa till det lite här inför fotografering och visning.




Johan har under helgen målat den nya lägenheten. Nu börjar det närma sig!

Spotlights

Johan har gjort hål i badrumstaket till våra spotlights. I badrummet kommer vi att ha 4 st spotlights och i hallen/köket kommer där att vara 6 st. Snart blir det tacos och film!



Badrummet och köket

Här är en bild på badrummet. Nästa gång ni får se det är både spotlights och all inredning på plats!



Jag är helt kär i det röda golvet. Och det bästa av allt är det under detta gömmer sig golvvärme. Tänk er en kall höstdag efter en lång promenad komma in och kliva in barfota på detta golv. Åhhh... vad jag längtar!



Köket.... Sen denna bild togs har både ugn, spishäll, vask och kyl/frys kommit på plats. Nästa på tur är diskmaskinen. I love diskmaskin!

Snart ska min lägenhet ut på försäljning så då får ni ta del av fina bilder på den med. Ses snart igen!

Bacio (puss)//

Lisa (och Johan såklart!)

På begäran

I kväll ska vi städa undan en massa "mög" från lägenheten. Det blir mycket kartonger, brädor och bruk och skräp och damm när man renoverar. Om jag hinner ska jag ta lite nya bilder. På begäran från tjatig faster i Italien ;)

Finbesök!

Har precis fått reda på att vi får finbesök nästa vecka. Emsi - jag kan knappt bärga mej!



Knoppar

I kväll ska jag sätta fast knopparna på köksluckorna. Vi har köpt knopparna på IKEA. De passar perfekt till den stil vi vill ha i köket. De bruna luckorna och kaklet med den lite mörkare fogen.




Det går framåt...

Lite dåligt med uppdatering på vår kära blogg men här kommer en bild på köket so far...



Vi har kommit längre än vad bilden visar. Alla luckor är på plats och kaklet är uppe. Idag ska jag köpa spotlights till badrum, kök och hall. I kväll ska Johan fuktspärra badrumsgolvet och i morgon börjar han lägga badrumsgolvet. Jippi! Sen är det egentligen inte så mycket kvar. Inga riktigt stora grejer i alla fall. 

RSS 2.0