Det nyslipade golvet...

är SÅ FINT! Vitlaserat och ljust! Nu blir det inga fler bilder från lägenheten förrän vi har flyttat in. Den som väntar på nåt´ gott....

Nu ska jag träffa pappa och visa honom hur det har blivit. Sen ska jag på en timmes massage :)

Ha en bra tisdag!

Bilder på den "gamla lägenheten

Kom ju på att vi inte har visat bilder på lägenheten vi flyttar ifrån redan nu till helgen. Jag flyttade in i denna 1:a år 2002. Tänk nästan 7 år. Det känns lite vemodigt på ett sätt men så kul att äntligen få flytta in i den andra som vi har lagt så mycket tid och energi på. Ja ja, här kommer lite bilder i alla fall: 


Hallen


Vardagsrummet/Sovrummet


Från andra hållet


Köket


Köket igen


Och badrummet

Golvslipar-killen är nere i andra lägenheten nu och slipar golven. Det blir vitlaserade golv och jag har tagit före bilder så att man kan se skillnaden sen.

Jag har precis kommit hem från gymmet och ska duscha, äta och sen till skolan och lära mig löpande redovisning. 

Ha en bra dag!

...och så här...


En gång såg det faktiskt ut så här:


Mysig middag

Denna lördag har gått till tentaplugg, tvätt och (för Johans del) lite jobb i lägenheten. I kväll blev det en mysig middag på Restaurang Limone där vi åt italienskt. I morgon - mer tentaplugg och lite att fixa i lägenheten.



God natt!

I kväll blir det...

lite goa ostar och skinka från Möllans Ost. Bl a tryffelpecorino, chevré och serranoskinka. Ska snart öppna en flaska rött och kolla lite på Idol. 



Just det, har hämtat tvättstället till badrummet idag. Blandaren kommer på måndag eller tisdag.

Trevlig helg!

Den 27:e oktober...

kommer golvet att slipas och sen oljas med vitpigmenterad olja. 

Nu ska jag laga pytt i panna till mig och Johan (som är nere i lägenheten och kommer hem vilken sekund som helst). Sen ska jag titta på Grey´s Anatomy och efter en lååång dag med marknadsföring och kalkylering ska jag gå och lägga mig tidigt.

Puss och kram!

Golv och el

I går fick vi besök av elektrikern som fixade en hel del med elen. Han kommer tillbaka efter helgen och gör resten. Vi har många uttag i lägenheten. Inga förlängningssladdar här inte!


Elektrikern

Det är furugolv i hela lägenheten. Detta ska slipas, vitlaseras och sen oljas. I morgon kommer det en kille som (förhoppningsvis) ska slipa golvet i lägenheten. Nedan en bild på hur golvet ser ut idag. Bilden är såklart gammal då det är det gamla köket man ser på bilden.

 
Här ser ni en bit av golvet!

God natt!




Mysig låt...


Snart flyttar vi!

Inte så långt men trots allt en flytt. Idag kommer elektrikern och kollar vad det är som behöver inhandlas (av oss) till den sista fixen med elen. I går satte Johan fast diskmaskinen. All papp som har skyddat golvet i många veckor är äntligen borta! Nu händer det grejer och det känns som julafton varje gång man går in i lägenheten. Det känns som att vårt nya liv börjar snart. Bara en "hyra" som ska betalas, inte dubbla elräkningar längre och äntligen tid över till andra saker än att tillbringa helgerna på tippen, Hornbach eller K-Rauta. Min älskade snickare behöver inte jobba 24 timmar om dygnet och vi ska njuta av att bara vara, inte en massa måsten.

Ha en bra måndag! 

Johan - I love you!



Bostadskris? Var då?



I dag strax innan 13:00 såldes lägenheten. I kväll firas det med champagne!

Inredning till vårt nya badrum


I vårt nya badrum kommer vi att ha detta tvättställ som vi köpte idag. Blandaren är den som syns längst bort på bilden. Bilden har vi lånat från ballingslov.se.



I går inhandlade vi toastol. Denna snyggingen från Ido (bild från ido.se). Lite "kantigare" i formen än den vi har i min lägenhet. Skön att sitta på (jag provsatt den i butiken).

Sov gott!

RSS 2.0