Bye bye badrum

I lördags rev vi ut badrummet och körde i väg ett lass (ett tungt lass!) till tippen. Inget finns kvar, allt är borta. 


Så här så det ut innan vi började riva...


...och så här såg det ut under tiden.


Johan försöker få loss det gamla gjutjärnsbadkaret.

Så... badrummet är nu tomt och snart ska det också börja fixas. Idag fick vi hem vårt nya kök. Johan håller på att måla klart hallen/köket så att vi kan sätta upp köket. Jag började montera ihop skåpen i kväll. Snacka om att vi är trötta. Ser fram emot den kommande semestern då vi åker till Italien med hela min familj en vecka :) God natt!



Efter allt slit....

....kommer äntligen belöningen. Nu har vi börjat måla och det blir så himla fint. Det blir vitt överallt och nu ser man snabbt resultat. Har glömt ta med kameran men snart kommer det bilder... och den där ritningen vi har lovat. Bilden är faktiskt ganska lik mig, jag spiller lika mycket färg överallt, tur att vi har papp på golvet.

image51

Äntligen!

Efter en härlig dag med sol och paintball (för Johans del) blev det lite drygt 3 timmars arbete i lägenheten. Nu är alla väggar spacklade 2 gånger. Måste erkänna att det var ganska motigt på slutet. Men trots att jag har noll tålamod har det gått bra och jag är nästan lite imponerad av mig själv. Johan har byggt sängbord i sovrummet. Ett vattenrör sticker ut från väggen (bild kommer) och där har vi byggt som en liten låda/sängbord. Ett på var sida där sängen kommer att stå. Nu är vi två stycken som snart kommer däcka i soffan. Buona notte!

Spackling

Är nu inne i en spackelperiod. Alla väggar har spacklats en gång så nu är vi inne på runda nummer 2. Efter lager 1 med spackel har vi slipat ytan och sen på med lager 2 och sen, när ytan fortfarande är fuktig drar man över den lätt med en fuktad svamp. Det blir jättebra och vi är supernöjda med allt slit vi har bakom oss när det gäller väggarna. Alla väggar är inte klara men snart! I kväll blir det currygryta á la Johan och sen Desperate Housewives.

Städa, städa varje fredag...

Idag har vi rensat hela lägenheten och fyllt bilen med en massa skräp. Överblivna gipsskivor, tomma hinkar, gamla lister och lite till. I morgon bitti blir det en tur till tippen.

image50

Taklagsfest på 2

Tidig morgon med besök på Hornbach. Har jobbat för fullt hela dagen och fick t o m finbesök av mamma, Bengan och moster Ajje. Efter mkt slit är alla väggar spacklade (kan inte jubla för mycket då de ska spacklas en gång till.... puh!) och taket i både sovrum och kök/hall på plats. Nu blir det taklagsfest på 2 med lite vin i soffan.

image49



RSS 2.0