Ledig dag :)

Jag läser till Redovisningsekonom på IHM Business School. Jag är inne på min andra termin och blir färdig till nästa sommar. Sen vecka 4 har jag varit ute på praktik hos ett företag som heter Malmö Revisorer. Då de bara hade möjlighet att ta emot mig på halvtid är jag ledig 2-3 dagar i veckan. Mig passar det perfekt. Jag hinner pyssla hemma, kolla lite såpor, träna 3 ggr/vecka, fika med kompisar och träffa familjen. Idag har jag haft finbesök av både mamma och Bengan och ikväll blir det fika med tre klasskamrater. 

Imorgon åker jag till Nilla och ska pussa och gosa med världens goaste Hanna, Klara & Petter.


Hanna och jag♥

Shoppinghelg hos Emma

Johans surprise till mig på Alla ♥-ans dag var en shoppingweekend hos Emma i Stockholm! Den 12:e mars är det jag som sitter på planet (med en tom väska) på väg till huvudstaden. 

Både fredag och lördag ska ägnas åt det Emma och jag gillar bäst (efter våra killar såklart!) - SHOPPING! Och jag har fått looova Johan att göra av med pengar, inte obegränsat men nästan. Man kan nästan se det som en present till Johan med - en långhelg hemma utan tjej = öl, fotboll och pizza.

Emma, vi ses snart och tack Johan för världens bästa present♥



"The 90's - ett försvarstal"

Nu ska vi iväg och skratta åt Henrik Schyffert. En julklapp jag fick av Johan. Jag har också fått världens bästa Alla ♥-ans dag present av Johan. Berättar imorgon....



Dålig uppdatering men nu är vi tillbaka!

Längesedan vi gjorde inlägg på bloggen. Har hunnit fira både jul, nyår och Johan har börjat jobba och jag är tillbaka i skolan. I lägenheten fixas det som vanligt. Det finns fortfarande lite (med betoning på lite) kvar att fixa. Gardiner, lister och lite tavlor på väggarna sen är den nog helt färdig. Vi har köpt matta, soffbord, TV och ramar till vår "fotovägg". Har lite annat pyssel på G och ska försöka komma igen med bilder efter hand. Jag looovar (tjatig faster i Italien) att bilder kommer.

Så länge kommer dessa bilder:

Nya ryamattan!



Nya soffbordet!


Nya TVn!

Idag är det söndag och det har blivit tvättdag/slappdag. Nu står köttfärslimpan i ugnen och Johan ligger i soffan och har precis somnat framför fotbollen. Med andra ord... allt är precis som det ska!

RSS 2.0