Med blandade känslor

Just nu lägger Johan golv i den nya lägenheten och jag packar ihop "den gamla". Flyttlådor, bärkassar och väskor fylls och i morgon ska det lastas på släp. Det känns lite konstigt att lämna lägenheten. Senast igår satt jag och kollade genom bilder på bloggen. Som vi slet med att flytta väggen, spackla väggarna, sänka tak, leta kakel..... Långa dagar, sena kvällar, damm, turer till tippen...... Att vi nu ska lämna lägenheten känns liksom..... både bra och dåligt. Eller inte dåligt men lite sorgligt. Vi har trivts så bra och jag älskar lägenheten! Men det ska bli så kul att flytta till den nya, större lägenheten och att äntligen få balkong gör inte det hela sämre.

På tisdag är det dags att lämna över nycklarna och lämna lägenheten för gott, oj, jag kan nästan inte skriva det utan att få tårar i ögonen. Det må kännas sorgligt, konstigt eller vemodigt men jag vet att vår lilla lägenhet kommer bli väl omhändertagen♥

Denna bilden är nästan exakt ett år gammal. Mitt uppe i renoveringen♥

Ingen rast ingen ro....

Efter en helg fylld med tapetrivning, inköp på Hornbach, tvätt och spackling i en härlig blandning sitter jag nu helt slut i rutan efter en hemtenta i Excel. En tenta jag trodde skulle ta 2-3 timmar höll på i nästan 6 timmar. Pust och stön! Men ingen vila här inte! Ska hoppa in i bilen nu och hämta Johan på jobbet för att sticka ut till Hornbach och fylla på förrådet.

Jag önskar jag kunde fylla denna bloggen med bilder på shopping och partykvällar - i ren blogganda. Men det får nog vänta ett tag. Det enda jag shoppar just nu är bruk och hinkar och kvällarna kommer gå till packning och städning av vår snart gamla lägenhet. 

Hinner inte skriva mer just nu och bilder går inte att ladda upp . (Har försökt ladda upp fler bilder från semestern!) Grrrrr!

Såklart gick det med denna trista bilden! Ni får nöja er med mitt bleka fejs så länge!

Puss kram

Mycket på G

Vet inte riktigt var jag ska börja. Tiden går så fort och jag önskar jag hade en pausknapp! Skolan började förra veckan. Det är jättekul att vara tillbaka och fastän det är ganska fullt upp från dag ett så är det (nästan) alltid lika kul att gå dit.
 
På fredag får vi nycklarna till vår nya lägenhet!!! Vi börjar riva direkt. Först ut är badrummet. Har inte bestämt hur vi ska ha det än. Dusch eller badkar? Mosaik eller större plattor? Vilken färg? Lyxproblem, jag vet... 

Har försökt lägga ut fler bilder från semestern men det är så jäkla segt. Det kommer fler. Ska nog lyckas hitta några fler bilder av alla de 600 bilder vi tog!

Nu är det dags att packa skolväskan. I eftermiddag blir det ett efterlängtat besök hos Karin, Andy & Bella♥.

RSS 2.0