Body balance

Har precis kommit hem från gymmet och body balance. Det var så skönt! Body balance är ett yogainspirerat pass med fokus på balans, rörlighet, styrka, kroppskontroll och avspänning. På slutet ligger man ner och slappnar av. Jag lyckas ganska bra med just den biten då jag somnat båda gångerna.



Måndag - varför finns du?

Snart är den segaste dagen av dem alla över. Och inte blir det bättre av att vi har årsmöte med vår bostadsrättsförening ikväll kl 19. Gäääääsp! Precis den tiden man vill krypa upp i soffan och zappa runt på TVn, eller äta middag. 

Har precis varit ute på en liten promenad och nu ska jag ta en dusch, plugga lite och skämma bort mig själv med en powernap :) Tisdag - vi ses snart!




Sommartid!

Ska försöka komma ihåg att ändra klockan innan jag går och lägger mig inatt. För äntligen är det dags för SOMMARTID! 

(Bild lånad från Wikipedia)


Mitt liv som modell ;)











Välkommen lördag

Stackars Johan är på jobb idag. Han gick upp strax efter 6 för att cykla till Malmö Stadion och jobba. Egentligen skulle de jobbat igen imorgon men de hoppar över det. Så om jag får bestämma blir det en slappesöndag med myskläder hela dagen. Lite plugg måste jag tyvärr klämma in också, borde egentligen plugga NU men jag får inte tummen ur .....

När Johan kommer hem vid fyra ska vi på kalas hos Alfred.



Trevlig helg!

Våren - kom hit nu!

Jag längtar (som vanligt) efter sommaren. Glömmer nästan bort att det ska komma vår däremellan. På söndag är det äntligen dags för sommartid. Ser fram emot en varm och låååång sommar. Med kitesurfing och tågluffning i Europa på listan kan man väl inget annat än längta?!

Jag i somras :) 

Och min coola surfkille♥ 



Snart fredag :)

Har tvättat, pluggat, fikat hos Annika, promenerat, köpt tulpaner och sitter nu och pluggar igen. Imorgon är det skola och efter det after work på Prins Bernhard. 


Tulpaner, eller marsipaner som Emma och jag kallade dem när vi var små.

Ledig torsdag :)

Som inleds med tvätt nu klockan 10. Sen ska det förhoppningsvis bli plugg hela dagen. Jag brukar dock hitta en hel del andra saker att göra; kolla TV, ringa ett samtal, kolla lite TV igen eller ojsan.... surfa lite och hitta lite fina kläder.... som denna tex:

(Bild lånad från H&M)

Visst är den fin? Tyvärr slut i min storlek. Emma! Snygg till slitna jeans! ;) 

Igår var jag och Annika på Body Combat, en kampsportsinspirerat pass. Ganska kul och svettig blev man. Nästa gång vet jag inte vad det blir. 

Nä, skärpning nu. Tvätt och pluggdags!

Ny frilla :)

Har bokat tid hos frissan nästa vecka. Kolla vilken utväxt jag har nu! Mitt hår ser nästan svart ut (ok, kanske mer åt det råttfärgade hållet). 


Vet inte vad det blir för färg denna gången. Lutar nog åt lite ljusare då det snart är sommar :) Nu - skolan!



Då var det tisdag igen....

...och jag börjar skolan först kl 13. Har suttit med huvudet i "Extern redovisning" hela morgonen.


Gick i skolan hela dagen igår och efter det gick jag och Annika på Body Jam. Ett dansinspirerat pass med både house och reagge och jag vet inte allt. Men för en som jag med noll koordination var det verkligen en utmaning. På onsdag blir det Body Combat :) 

...


Johan: - Jag ser ingen skillnad på dig....

Pusskalas

Hemkomna efter 4-års kalas hos Hanna med familj. Massa kakor och kaffe och känner nu att ett pass spinning eller body pump nästa vecka hade suttit på sin plats. 

Hanna fick en ekorre (gosedjur alltså) av oss. Den döptes till Vicky (!). Annorlunda namn på en ekorre. Hon hade fått en prinsesskrona i födelsedagspresent. Hon satte den på mitt huvud och sa att jag skulle vara "Ärtan" (läs Prinsessan på ärten). Efter en stund frågade hon mig om jag hade sovit gott? Så sött!

Nu ska jag sova så att jag är utvilad tills det är dags för skola i morgon.

Sov gott♥



Lovely lördag

Har haft en skön lördag. En runda på stan, öl på O'Learys (Johan ville kolla fotboll och jag skulle träffa syster Anna en sväng vid tåget). Sen hem, lagat hamburgare och krängt lösgodis framför Robinson. Var det någon som såg det? Herregud vad de gnäller. Efter bara några timmar! Vad trodde de när de anmälde sig till programmet? Att det var gratis semester de skulle åka på? 

Imorgon är det 4-års kalas hos Hanna och på måndag är det back to school igen då det tydligen är dags att bli en fena på bokslut :)

Puss & sov gott♥





Min weekend i Stockholm

I torsdags åkte jag till Emsi i Sthlm. Det finns inget bättre än att vara tillsammans med sin tvilling. Emma och jag pratade om det nu när jag var uppe. Det känns som att umgås med sig själv fast det är ändå en annan person där. Lite svårt att förklara men tänk att ha en bästis och syster i samma person. 

På kvällen när jag kom upp hade vi myskväll hemma med pasta, vin och två avsnitt av The City på datorn. 

Emsi♥ framför vår "datormiddag"

Senare tog vi en sväng ner till Imperiet där vi kompis Diana är hovmästare. Skålade i lite champagne och kickade igång vår shoppinghelg :)

 

På fredagen hade vi bara en sak i sikte - shopping shopping och åter shopping. Emma agerade personal shopper och jag tror på allvar att du hade kunnat göra karriär inom det yrket Emma! Med små lappar och kartor och likt en knarkhund sniffade hon upp alla de bästa butikerna och kastade in mig i provhytt efter provhytt. In och ut ur butiker hela förmiddagen tills vi tog en lunch på ett ställe som jag inte kommer ihåg vad det heter men gott var det. Vidare ut på stan och fler butiker. Nu kommer jag knappt ihåg vad vi gjorde på eftermiddagen. Allt är bara ett töcken. Kläder, skor, provhytter, storlekar.... Men kul hade vi och shoppat fick jag. På kvällen.... hrm..... vad gjorde vi på kvällen? Just det! Gjorde hamburgare och kollade på TV tror jag. Ganska trötta efter en heldag på stan däckade vi nog ganska tidigt. Allt för att orka med hela lördagen också.

Ut på stan vid 11 och shoppade vidare. Åt mysig sushilunch på ett ställe som jag inte heller kommer ihåg vad det hette. Spanade in en hel del kändisar också. Kanske inte så roliga men ändå. Såg bl a Niklas Strömstedt med tjej (TV4a hallåan Jenny), Karl Dyall, en av tjejerna i Alcazar, Sanna Bråding och Claes Malmberg. På kvällen gick vi till Koh Pangang där vi väntade i 2h på att få ett bord. Värt all väntan och vilken upplevelse det var. Som att vara i Thailand (har i och för sig inte varit där men men). Vi käkade god mat och drack god öl.

Emsi på Koh Pangang

Diana mötte upp oss på. Arg? Nä, bara lite koko!

Diana

Och så jag då....


och maten

Det var jättefint inrett med träd, grönt och små ljusslingor. Kändes som att sitta utomhus fast inomhus. När man skulle gå till toaletten gick man över en liten bro över vatten där det simmade fiskar. Vid 01 drog vi vidare till Imperiet där vi drack lite drinkar och träffade lite kul folk. Vet inte vad klockan var när vi kom hem men det tog inte många minuter innan både Emma och jag slocknade. 

På söndagen hade Emma bokat in oss på spinning och core så vid halv elva gick vi till gymmet och svettades. Skönt! 

Emma och jag utanför Sats på söndag förmiddag

Vid halv åtta på kvällen tog jag bussen mot Bromma Flygplats. Med två fullproppade väskor och trötta fötter ;) Det var en helt underbar helg hos Emma och jag saknar dig sååååå mycket!!! Aj löv jo♥

Tack Johan för min fina present. Aj löv jo 2♥





Rätt svar:

GI muffins. Men de blev inge fina (därför inget bildbevis) men ganska goda. Johan och Annika fick vara testkaniner och jag tror de fick godkänt - trots att de ser ut som små hundlortar :)

Uppdatering: Det var muffinsen som såg ut som hundlortar, inte Johan & Annika.

Lisa bakar

Någon som kan gissa vad detta ska bli? Minus de färska kryddorna i bakgrunden och plus frysta hallon och jordgubbar....




Beach 2009


I kväll ska jag och Annika pumpa muskler och gå på spinning på gymmet. Beach 2009 - here we come!

Nej tack!

Fika igår

I går var jag i Lund och fikade med Karin och Veronica på Ebbas skafferi. Vi planerade roliga grejer till våren bl a grillkväll i maj. 




Aj löv shåpping!

Har inte hunnit lägga in fotona från min Stockholmsweekend men här kommer ett smakprov på vad som fick följa med hem:


Emsi! I miss you♥


Stockholm - here I come!

I morgon vid denna tiden är jag hos Emsi i Stockholm. Det ska bli såååå kul och jag har börjat lite på en shoppinglista. Det blir en lätt packning på ditvägen:

♥ sköna skor (som håller i att gå många timmar på stan i)
♥ en tom väska (att fylla med alla mina nyinköpta kläder)

Så, det var nog allt! Emsi, vi ses i morgon!

Emsi och jag i mormor och morfars gamla pälsmössor.

Myskväll hos Maria

Snart ska jag bänka mig framför TVn hemma hos Maria och kolla på Desperate Housewives. Johan ska kolla fotboll så jag har snällt fått lova honom TVn både idag och imorgon. Viktigt match idag tydligen så det är kanske bara bra att jag lämnar hemmet. Real Madrid möter Liverpool. Real Madrid är Johans lag. De kallas även för Los Galacticos eftersom de spelar som om de kommer från en annan galax. Titta Johan! Jag lyssnar visst då när du pratar fotboll.

Så för att göra alla glada; en bild på DH och en på Los Galacticos!



Hos mamma i Torekov

Förra tisdagen satte jag mig på tåget och åkte till mamma i Torekov. Det var så mysigt att vara där och att få bli ompysslad av mamma. Vi gick på yogalates på Torekov Hotell på onsdag morgon. Det var jättehärligt! Ett pass på en timme med både yoga och pilates. Efter det lyxade vi till det med lunch i deras restaurang.

Mamma♥ äter Biff a la Lindström

På kvällen följde jag med mamma på silversmide i Båstad. Det var superkul. Jag gjorde min egen ring!



Ta da!

 






Il bagno (har jag stavat det rätt?)

Den som väntar på nåt gott.... Har kanske väntat lite väl länge nu. Johan och jag pratade om detta i helgen. Att själva meningen med bloggen var ju att alla skulle få se hur slutresultatet blev. Nu är vi ju faktiskt färdiga med lägenheten (sen lång tid tillbaka) och idag fick jag tummarna loss. Tänkte börja med bilder på badrummet. Först några före bilder:

Inkaklat badkar i det gamla badrummet. Hade först planer på att ha badkar i det nya badrummet men de planerna avskrevs snabbt då det tar upp ungefär halva rummet.

Ute!

Det gamla handfatet.

Och här kommer resultatet:

Handfat och kommod från Ballingslöv.

Mosaik från Svenska Kakel. Under gömmer sig golvvärme.

I taket har vi spotlights och ovanför spegeln en lampa från Byggfabriken.

Gissa vilken hylla som är vems...?

"Toarullshållare" från Byggfabriken med hotellvikt papper.

Krokar, även de från Byggfabriken.

Duschvägg från Inr. Såhär står det på deras hemsida om duschväggen: 
"Genom att experimentera fram en duschvägg som skulle förenkla och förkorta städtiden för en stor, internationell hotellkedja skapades Josephine. Den enkla, böjda glasskivan som med sin alldeles speciella radie skapar ett undertryck håller kvar vattnet i duschen med hjälp av naturens lagar".
Svanenmärkt är den också!

Det är Johan som har gjort i princip ALLT i badrummet. Bortsett från hjälp av rörgubbe och elektriker. Jag fick hjälpa till att riva ut det gamla badrummet annars har jag mest tittat på när Johan har slitit som ett djur. Lite svårt att vara två stycken där inne samtidigt. Och nej, mosaiken sätter man inte bit för bit, de sitter på ark om ca 30x30 cm. Vad tycks?

RSS 2.0