Il bagno (har jag stavat det rätt?)

Den som väntar på nåt gott.... Har kanske väntat lite väl länge nu. Johan och jag pratade om detta i helgen. Att själva meningen med bloggen var ju att alla skulle få se hur slutresultatet blev. Nu är vi ju faktiskt färdiga med lägenheten (sen lång tid tillbaka) och idag fick jag tummarna loss. Tänkte börja med bilder på badrummet. Först några före bilder:

Inkaklat badkar i det gamla badrummet. Hade först planer på att ha badkar i det nya badrummet men de planerna avskrevs snabbt då det tar upp ungefär halva rummet.

Ute!

Det gamla handfatet.

Och här kommer resultatet:

Handfat och kommod från Ballingslöv.

Mosaik från Svenska Kakel. Under gömmer sig golvvärme.

I taket har vi spotlights och ovanför spegeln en lampa från Byggfabriken.

Gissa vilken hylla som är vems...?

"Toarullshållare" från Byggfabriken med hotellvikt papper.

Krokar, även de från Byggfabriken.

Duschvägg från Inr. Såhär står det på deras hemsida om duschväggen: 
"Genom att experimentera fram en duschvägg som skulle förenkla och förkorta städtiden för en stor, internationell hotellkedja skapades Josephine. Den enkla, böjda glasskivan som med sin alldeles speciella radie skapar ett undertryck håller kvar vattnet i duschen med hjälp av naturens lagar".
Svanenmärkt är den också!

Det är Johan som har gjort i princip ALLT i badrummet. Bortsett från hjälp av rörgubbe och elektriker. Jag fick hjälpa till att riva ut det gamla badrummet annars har jag mest tittat på när Johan har slitit som ett djur. Lite svårt att vara två stycken där inne samtidigt. Och nej, mosaiken sätter man inte bit för bit, de sitter på ark om ca 30x30 cm. Vad tycks?

Kommentarer
Postat av: mamma

Jätte-jättefint fint. Verkligheten är ännu finare, - det är ursnyggt. Hoppas du känner dig bättre lilla Mise. POK. mamma

2009-03-09 @ 17:55:33
Postat av: Faster Eva

BELLISSIMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-03-10 @ 23:03:11
URL: http://htt

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0