Valborgsmässoafton!

God morgon!

Är på väg till skolan nu. Är egentligen ledig men ska plugga fram till kl 12 på skolan och sen vidare till Stadsbiblioteket. I dag blir det osäkra kundfordringar, eget kapital och kanske lite bokslutsdispositioner :)

Har varit på gymmet både måndag och onsdag. Har sprungit sammanlagt 1 mil denna veckan. Måste nog köpa nya löparskor snart om jag ska fortsätta i den takten.

Ikväll vet jag inte vad det blir. Lutar åt grillning med Ankan & Raz.

Ha en bra dag! Kram

Mysig tisdag med mamsen♥

I går mötte jag upp mamma vid lunch. Vi åkte ner till Västra Hamnen och åt lunch och drack kaffe. Det var riktigt skönt i solen :) Efter det blev det en liten tur till det nya köpcentrat Entré. Inte alls mycket folk och ganska roliga affärer. Gillar VILA och de har en egen butik där. Blev några linnen därifrån. 

Tack för en mysig dag mamma!

En trött bild på mig och mina nya indianmoccasiner :)

Nu - frukost, sen - skola!

2 år med min tjej

"- Champagne, kaviar? Och jag som bara trodde vi skulle få en macka!"  sa Ludmila efter sitt OS guld på 100m häck. Idag efter ca 104 fredagar med min Älskade tjej har jag satt kraven lite högre än vår bobåkande superstjärna. Champagnen ligger i kylen och bordet är bokat. 
   Ska kanske inte ta åt mig all ära eftersom det är Lisa som har varit och handlat "Champagnen" och det är även hon som har lyckats vinna en gratis middag på Prins Bernhard, men vad tusan gör det hon älskar mig lika mkt för det.



Friday I'm in love

Och jag ska snart gå till skolan i  mitt hemmagjorda hårband.


Jag - vältränad?

Idag på gymmet i omklädningsrummet:

Kvinna: - Vad duktig du är som sprang så länge på löpbandet.

Jag: - Pratar du med mig? (Tittar bakom mig för att kolla om det verkligen är mig hon menar).

Kvinna: - Ja! Själv orkar jag bara gå länge men jag blev imponerad av dig.

Jag: - Eh öh.... tack!



Fatcamp deluxe!

Jo, det är nu eller aldrig. Nyttig mat och MYCKET träning. Veckans Fatcamp deluxe-träning ser ut som följande:

• måndag - styrketräning och stepmaskin (redan avklarat)
• tisdag - löpning (på väg)
• onsdag - vila (jo, det måste man!)
• torsdag - body pump & spinning (svettigt och kul)
• fredag - vila, pussa på Johan♥ och fira vår 2-års dag
• lördag - powerwalk på morgonen
• söndag - vet inte, kanske löpning


Nu - på med träningskläder och iväg!



Så var det måndag igen...


När jag var liten ville jag bli sångerska, skådespelerska, delfinskötare, tandläkare eller talpedagog. Emma ville bli uppfinnare, arkitekt eller plockare (plockare = en person som plockar upp varor på hyllorna på typ ICA).




Eva Cassidy


Sköna söndag

Jodå, det blev en skön morgonpromenad idag med. Med sällskap av Veronica denna gången :) Lite kallare idag men nu känner jag mig riktigt pigg och för en gångs skull är JAG vaken FÖRE Johan.

Jag och Veronica pratade om horoskop. Visst, jag brukar läsa horoskop ibland i tidningar men inget jag egentligen tror på. Men hittade häromdagen lite på nätet. Jag är ju tvilling och detta är mina goda respektive mindre goda egenskaper (enligt www.overnaturligt.se).

 

"Goda egenskaper:

Tvillingen är glad,livlig och nyfiken som person. Du är lättsam att ha att göra med, och är omtyckt av många genom ditt pigga och trevliga sätt.

Tvillingen är rättvis, snäll och ärlig och blundar inte för att säga ifrån om du tycker att någon i din närhet farit illa. Du är självständig och bra på att entusiasmera andra till sådant du gärna vill dela med dig av.

Mindre goda egenskaper:

Tvillingen kan utåt sett ibland verka lite känslokall, otrygg och flyktig. Du kommer alltid ständigt med nya idéer och infall, och ibland kan det upplevas som jobbigt.

I diskussioner blir det alltför ofta du som kommer med sista ordet. Du manövrerar lätt ut dina diskussionsobjekt genom ditt sätt att vara, och ibland finns risken att du sårat någon i onödan.

Tvillingen har också tendenser till beslutsångest. Du skjuter gärna upp saker, mitt i din glädje och nyfikenhet på allt det nya som ständigt kommer i din väg."

Vissa grejer stämmer skrämmande bra in på mig. Som det där med beslutsångest. Jag är den mest veliga person jag vet och kan ägna timmar åt minsta lilla fråga jag måste ta ett beslut om. Ofta försöker jag komma över min beslutsångest och det går ibland men är alltid lika svårt. Men nu när jag har fått det svart på vitt så är det väl bara att inse att jag är sådan som person.  Egentligen stämmer mycket in på mig. Scary! Nu ska jag väcka Johan och säga att frukosten är klar :)

 

 


Min önskelista:















Nyss hemkommen...

från en härlig morgonpromenad på Ribban. Solen värmde skönt och jag njöt av en underbar utsikt över havet och Öresundsbron. Detta måste jag göra oftare!

Vad hände med renoveringsbloggen?

Ja, det kan man undra. Kanske blir lite bilder på köket i morgon?

Idag har det varit skola för hela slanten. Har lärt oss om periodiseringsfonder och skatt och lite annat. Snart bär det av mot gymmet där jag ska köra dubbelpass - spinning och core. Är egentligen inte så väldans förtjust i spinning och får så jäkla ont i baken men man förbränner mycket och det är ju bra. I morgon bitti vid 7 blir det power walk med Karin och Bella. Är ledig i morgon så det blir en tvättastädaplugga dag tror jag.

Tänk om kan kunde se ut så här till sommaren??

Vi ska flytta!

Till Brantevik på Österlen. Här är huset. Visst är det fint? Med utsikt över havet och stor trädgård. Johan ska starta sin egen firma - J.Sand Bygg. Han kommer nog bara jobba halvtid och ägna resten av tiden till att ta hand om vårt nya hus och trädgård. En liten verkstad ska han ha här också. Där han kan snickra och bygga vad han vill. När jag är färdig med min utbildning kommer jag också bara jobba halvtid, och jobba hemifrån så mycket som möjligt såklart. Jag ska ha en egen liten pysselateljé i huset där jag kan göra vad jag vill. Kanske börja måla? I trädgården ska vi ha en massa rosor och lite olika kryddor. På sommarkvällarna ska vi sitta ute på vår altan och dricka vin och lyssna på havet.


Vårt nya hus! Ska bara råna en bank först ;)



Nya pjucks!

Försökte få till en bra bild på mina nya skor.


Nu - skola!

God morgon!

Börjar inte förrän kl 13 idag och sitter i soffan och äter frukost nu. Har varit en sväng på gymmet och svettats lite. Inte många som var där och det kändes som en perfekt start på dagen.

Vi håller på att planera vår sommarsemester för fullt. Som planerna ser ut nu blir det en tre veckor lång tågluff i Europa. Länder som Frankrike, Österrike, Kroatien och Italien står på listan.


Österrike :)

God morgon!

Så var det måndag igen. Har haft en mysig helg och känner mig ganska redo för måndag. Det blev en liten utgång i fredags och en rejäl i lördags. Johan har varit i Göteborg hela helgen och kom hem igår vid fem. Tog inte många timmar förrän både jag och Johan däckade i soffan. 


Grattis Nilla på födelsedagen♥ Puss puss

Solig torsdag

Och jag har precis köpt lite roliga grejer:


B-vitamin som bl a är bra för förbränning (hej beach 2009) och hår (jag drömmer om "långt-tjockt-romanitskalockar-hår" till sommaren).


Och shampo och balsam som ska vara bra för mitt nyslingade/färgade hår och som ska vara drygt som tusan. Frissan lovade att det skulle räcka i ca ett halvår.


Igår var jag en sväng på ICA Maxi i Västra Hamnen och storhandlade. Jag handlade massor; kött, fisk, grönsaker, frukt, disktrasor (!), mjölk, fullkornspasta, bulgur...... När jag stod i kön till kassan kollade jag vad jag hade i min vagn och funderade på vad Anna Skipper, hon som har "Du är vad du äter" på TV3, skulle plockat bort från min vagn. Jag gissar på falukorven, eller naturgodiset (det kan ju inte vara så nyttigt med chokladdopppade paranötter, fastän jag gärna vill tro det).


Nu - städa lite och halv sex är det dags för spinning. Hej igen beach 2009!

Och så här blev det:


Lite ljust och lite guldigt, precis så jag ville ha det. Nu ska jag börja knapra B-vitamin som ska göra så att håret växer mer. Jag frågade frissan om det gällde håret på hela kroppen men jag fick inget bra svar. En chansning kanske?

Snart sitter jag hos frissan...

Tror det kommer bli ett mellanting mellan detta:


och detta:


Inte jätteljust, lite honungsfärgat, ändå blont men med lite varmare toner. Ska bara klippa lite på topparna eftersom jag håller på att spara till långt hår. Åh, vad härligt det ska bli att bli ompysslad!



RSS 2.0