Fortfarande tapet kvar...

Efter en arbetsdag, en powerwalk med Veronica i Pildammarna och en snabb pasta med Johan hann jag med i alla fall en timmes tapetrivning. Känns bara att göra något i lägenheten. Både jag och Johan får ångest när vi inte är där och gör någonting. Känns som att det står still för det syns ju inte så mycket när man bara river tapet. Om allt går enligt planen så kommer elektrikern och drar elen i helgen. Hoppas hoppas...



Kommentarer
Postat av: Evelina

Jeanette måste det bara bli!!!

2008-04-05 @ 21:38:40
URL: http://www.evelinabloggar.blogg.se
Postat av: Kasper

Hej!
Vilken intressant blogg! Jag ser fram emot att få följa renoveringen under ett antal år framöver :-)

2008-04-10 @ 11:21:48
Postat av: Mamma

Hej på er. Saknar lite bilder på vad ni gör. Jag tycker ni är jätteduktiga som jobbar och sliter på både jobb och lägenheter. Sköt om er och många kramar från mamma-Eva.
(mysigt med en liten träff igår LIsa. Kram)

2008-04-12 @ 13:58:28
Postat av: Veronica

Ja, vad ska man säga. Jag har haft det tyst nu sedan jag flyttade in i min lgh (som ligger under Johan och Lisas :) ) ända till de fick en konstig ide att börja renovera. plötsligt kunde jag vakna till ljud som jag inte riktigt kunde sätta fingret på vad det är. Ett par inköpta örnkåpor med radio i för att kunna få lite lugn och ro blev ett måste :) Grannarna mitt emot lär tycka det lite konstigt ut när jag kör mina dans moves med ett par öronkåpor... haaha Lägenheten blir jätte fin min kära grannar! Ser fram emot att få er närmare i huset!

Puss och Kram på Er!!!

Ver

2008-04-14 @ 15:08:27
Postat av: Martin

Mina vänner, jag vet precis hur jobbigt det är med renovering och hur dålig samvete man får när man inte arbetar. Känns som jag spenderar varje ledig stund i badrummet för att få det sista klart.

Synd jag inte kom på idén med en blogg i inledningsfasen av min renovering. Nu är jag som sagt snart klar.

Jobba på!!!

2008-04-14 @ 15:19:10
Postat av: Anonym

Hej mina duktiga jobbare. Vad roligt o se hur ni jobbar på, fint blir det och det ska bli kul o se framstegen i verkligheten på torsdag när vi kommer och kramar om er.
Fin kjol du har Lisa, liknar en tapet som jag hade i ett sovrum en gång.
Må så gott och kramar från mej och det härliga Torekov. Mamma-svärmor

2008-04-28 @ 22:26:25
Postat av: SvenÅke oEva Sandh

Hej på er,det var mysigt att träffa er först på grillning och sen på frukost.Tur att det klarade sig bra med Johans ben, det hade ju inte varit någon höjdare med gipsat ben.
Imorgon drar vi iväg med Hojen till Norrköping på MC träff. Vi hör av oss när vi kommer hem på Söndag kväll. Roliga bilder och texter ni har på er blogg. Vi får skärpa oss lite och skriva till er.
KRAM Från Eva o SvenÅke (Svempa)

2008-05-01 @ 21:12:48
URL: http://varlagenhet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0